Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A következő előírások és szabályok a honlap minden használójára érvényesek. A felhasználó a honlap látogatásával elfogadja ezeket az előírásokat és szabályokat, melyek minden egyes látogatása során érvényesek, most és a jövőben. A NETI Kft. fenntartja ezen előírások és szabályok időről időre, saját belátása szerint történő megváltoztatásának jogát.

A honlap használata során elkövetett bármilyen jogsértés vagy szabályszegés esetén a NETI Kft. élhet a törvény által biztosított jogorvoslati lehetőségével.

A weboldalon minden információ, köztük a szövegek, ábrák, fotók, logók és képek a NETI Kft. tulajdonát képezik és csak tájékozódás céljából használhatók fel. A weboldal elemei megtekinthetőek és nyomtathatóak, de csak személyes célra használhatók. Az információk bármilyen más célú felhasználása, sokszorosítása, továbbítása, vagy módosítása szigorúan tilos.

A jogilag védett elemek másolása, felhasználása, vagy közzététele esetén nem lehet az elemen változtatni, vagy törölni belőle. Másodlagos felhasználás esetén a NETI Kft. nem vállal garanciát a honlapjáról származó adatok, szövegek, ábrák, linkek vagy egyéb más elemek teljességéért és hitelességéért. A szerzői jogokat, illetve a márkajelzést minden esetben fel kell tüntetni.

A weboldalon található minden elem kizárólag a NETI Kft. tulajdona, melyet a magyarországi és a nemzetközi jog egyaránt véd.

A NETI Kft. fenntartja a szabályok bármilyen előzetes bejelentés nélkül történő változtatásának, módosításának és frissítésének jogát. Az aktuális szabályok ismeretéhez ennek az oldalnak a rendszeres látogatása szükséges.

Minden jog fenntartva.
NETI Kft.