Minőségpolitika

Minőségpolitika

Minőségirányítási rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelően folyamatosan fejlesztjük.

Társaságunk lépést tart az információtechnológia gyors ütemű fejlődésével, összpontosít eredményeinek megismerésére és új technológiák bevezetésére.

Saját infrastruktúrája és termék portfoliója ennek megfelelően fejlődik és bővülésen megy keresztül. Minőségirányítási rendszerünket is ezzel összehangoltan fejlesztjük. Fő- és támogató tevékenységeink szabályozását rendszeresen hozzáigazítjuk a szervezeti struktúra és az infrastruktúra változásaihoz. Megerősítjük a beépített minőségellenőrző funkciókat és figyelemmel kísérjük érvényesülésüket.

Meglévő és potenciális partnereink igényei, visszajelzései alapján folyamatosan javítjuk termékeink és szolgáltatásaink minőségét és ezzel kedvező feltételeket teremtünk üzletfeleink megtartásához és számuk bővítéséhez.

A minőségorientált, a vevői megelégedettség javítására törekvő gondolkodásmód elmélyítését, a munkavégzés színvonalának növelését és ellenőrzését, a szakmai továbbképzést, rendszeres minőségügyi képzést, a jogszabályi előírások betartását és betartatását továbbra is kiemelt vezetői feladatnak tekintjük.

Szakmai kompetenciánknak megfelelően az informatikai biztonság piacának ismert szereplőivé kívánunk válni. Nemzetközi és hazai szakmai rendezvényeken rendszeres és színvonalas szerepléssel veszünk részt. Figyelemmel kísérjük a nemzetközi üzleti életben a minőségirányítás fejlődését és szerepét. A nemzetközi tapasztalatok átvételével is erősíteni, fejleszteni kívánjuk minőségirányítási rendszerünket.