Rólunk

Rólunk

A NETI Informatikai Tanácsadó Kft. 1993-as megalakulása óta a magyar IT piac olyan szereplője, amely elsősorban a rendvédelmi és a nemzetbiztonsági intézmények számára fejleszt informatikai rendszereket és végzi azok integrálását, üzemeltetését. Cégünk az elmúlt évek során a tevékenységéhez szorosan kapcsolódó hálózatbiztonság területén is egyre szélesedő körű szolgáltatási portfóliót alakított ki.

1993

Alapítás

60+

Szakember, nemzetbiztonsági átvilágítással

toborzás

Csatlakozz csapatunkhoz

Folyamatosan keressük az új szakembereket, hogy ki tudjuk elégíteni a növekvő fejlesztési igényeket. Célunk, hogy minden szakterületen képzett munkatársak dolgozzanak, akiknek folyamatos továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetünk.

Profil

Küldetésünk

A NETI Kft. fő tevékenysége olyan innovatív, egyedi informatikai megoldások fejlesztése, melyek nem csak jól illeszkednek az aktuális trendekhez, de maximálisan alkalmazkodnak és kielégítik a megrendelő szervezetek speciális igényeit. Partnereink – első sorban a közigazgatás és rendvédelem területén – több sikeres projekt kapcsán tapasztalhatták meg munkatársaink magas szintű szakértelmét és e speciális területen szerzett helyismeretét. Küldetésünk, hogy az általunk előállított fejlett informatikai rendszerek fejlesztése, integrálása és üzemeltetése révén a köz- és versenyszféra működését modern eszközök meghonosításával tegyük hatékonyabbá, illetve szolgáltatásaink révén elősegítsük a társadalom informatikai biztonsági szintjének növelését.

Értékeink

Felkészült szakembergárda

Több évtizedes tapasztalat

Magas szintű és speciális szakértelem