Rendszerfejlesztés

Rendszerfejlesztés

Innovatív, egyedi felépítésű rendszerek és termékek fejlesztése, testre szabása és implementálása.
Olyan speciális szegmensben rendelkezünk több évtizedes tapasztalattal, melyet a feladatvégzés bizalmassága, a felhasznált adatok érzékenysége, az extrém magas tranzakció szám és adatmennyiség jellemez. Az általunk szállított rendszerek robosztussága, rendelkezésre állása és hibatűrő képessége már bizonyított.
A NETI Kft. képzett szakemberei által alkalmazott jól bevált fejlesztési módszertan, a sokéves működés alatt felhalmozott tapasztalati tudás, illetve az alkalmazások fejlesztését támogató projekt módszertan, valamint az ISO 9001:2009 minősítés jelent garanciát az ügyfeleink működését lehető leghatékonyabban támogató rendszerek létrehozására. Az általunk fejlesztett rendszerek használatának elsajátítását szakszerű oktatások során, részletes dokumentációs anyagok segítségével biztosítjuk.

Egyedileg testreszabható termékek

Solaris

A mai kor igényeinek megfelelő, technológia független workflow rendszer. A Solaris már meglévő ügyviteli rendszerekkel is integrálható.

Netscout

Teljes átláthatóságot biztosító, gyártó független hálózat monitoring eszköz, proaktív performancia probléma felderítés, gyors hibabehatárolás.

Onewayer

Hatékony megoldás az adatszivárgás megakadályozására, a befelé irányuló adatátvitel megőrzése mellett.

Browser in the Box

Biztonságos internetezésre alkalmas megoldás, amely elválasztja egymástól az operációs rendszert és a böngészőt, így tartja távol a rosszindulatú programokat.

Security Operation Center

Információbiztonsággal kapcsolatos váratlan események észlelése és azonosítása, riasztások feldolgozása és intézkedési tervek kidolgozása.

Rendszerintegráció

Már meglévő vállalati rendszerek működésének összehangolása, teljesen új informatikai rendszerek tervezése és kulcsrakész kivitelezése!

Rendszerintegráció

Már meglévő vállalati rendszerek működésének összehangolása, teljesen új informatikai rendszerek tervezése és kulcsrakész kivitelezése!

Rendszertámogatás

7/24 órás rendszertámogatás, infrastruktúra, hardver és alkalmazás üzemeltetés.

Our approach

Results oriented

Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec ac enim ante. Aliquam eu congue justo, in varius diam fusce tellus.

technológiai stack