Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

A NETI Kft. weboldalának meglátogatása során tiszteletben tartjuk a látogató személyes jogait, adatait nem ismerjük meg és nem használjuk fel. Mindemellett az elektronikus kapcsolattartás szükségessé teszi a személyes adatok megismerését. Kapcsolat felvétele esetén a NETI Kft kérheti öntől az ehhez szükséges információk közlését, például a nevét, címét, email címét, telefonszámát, és információkat a tevékenységéről és érdeklődési köréről. Bővebb információ vagy segítség igénye esetén arra kérjük önt, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Mindig jelezzük azonban, hogy személyes adatait mire kívánjuk felhasználni. A weboldalunk használatával ön jelzi, hogy egyetért adatvédelmi előírásainkkal. Személyes adatait kizárólag saját marketingtevékenységünk során használjuk fel, semmilyen harmadik személynek nem továbbítjuk, kivéve, ha ön ezt kifejezetten kéri.

Biztonság

A NETI a látogatók adatai elvesztésének, helytelen kezelésének és átalakításának elkerülése érdekében biztonsági előírásokat alkalmaz, melyeket folyamatosan ellenőriz. Sajnos nincs olyan internetes biztonsági rendszer, ami 100%-os védelmet nyújt, ezért nem tudjuk garantálni az ön számítógépe és a NETI szervere között továbbított adatok, vagy egyéb más információk kifogástalan védelmét, csupán saját szerverünknek az elérhető legnagyobb biztonságát. Minden információ velünk történő megosztása ezért a felhasználó saját felelősségére történik.

Személyes adatok módosítása vagy törlése

Ha módosítani vagy töröltetni szeretné a NETI Kft. adatbázisában szereplő személyes adatait, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a címen, és eleget teszünk kérésének.

Adatkezelési tájékoztatók

Általános adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató szerződéses partnereknek